Finansiering


Vi tilbyder naturligvis markedets bedste finansieringsmuligheder. Sikkerhed og tryghed samt hurtig sagsbehandling er kendetegnede for vores samarbejdspartnere. 
 
Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling*
 
Link:  Santander
 
Santander Consumer Bank er Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. I samarbejde med de danske bilforhandlere tilbyder Santander låne- og leasingløsninger til de danske bilkøbere. Santanders aktiviteter i Danmark startede i 2007, og den store vækst, som er skabt i form af nytænkende processer, har gjort, at vi er 70 dedikerede medarbejdere, der alle står klar til at yde den høje service overfor såvel samarbejdspartnere som kunder.
Vi samarbejder med forhandlere indenfor alle bilmærker i Danmark, og vi er stolte over, at mere end 75 % af landets autoriserede bilforhandlere har valgt at samarbejde med Santander. Vores samarbejdspartnere tilbydes altid gode, fleksible og konkurrencedygtige finansieringsløsninger til deres bilsalg.

Santander Consumer Bank er en del af Santander Consumer Finance - Europas førende udbyder af finansieringsløsninger til køretøjer. Santander i verden Santander er euroområdets største bank og en af verdens førende finanskoncerner.
 
 
Link: Carta _logo
 
Hos Carta tilbyder vi finansiering til såvel private som virksomheder til særdeles konkurrencedygtige priser, og vores sagsbehandling er både hurtig og enkel. Til vores erhvervskunder kan vi også tilbyde leasing - en stadig mere anvendt finansieringsform.

Vi samarbejder med forhandlere over det meste af Danmark, og vores mangeårige erfaring inden for bilbranchen gør os til en
stærk finansieringspartner, når du skal handle bil.

 

* Ved lån uden udbetaling vil selskabet bede om kopi af lønsedler samt årsopgørelse på én eller flere i hustanden for at kunne behandle sagen. Der er desuden særskilte regler for lånets løbetid afhængig af bilens alder, pris m.m.

VI ER NATURLIGVIS ALTID BEHJÆLPELIGE MED AT BEREGNE YDELSE OG VEJLEDE ANG. FINANSIERINGSMULIGHEDER.

Udviklet af Bilinfo