Værksted


Velkommen til GB Autoteknik.

 

Hos GBH Biler sælger vi biler, men har et tæt værkstedssamarbejde med GB auteknik som tilbyder at servicere og vedligeholde din bil dette gælder også kunder som ikke har handlet hos GBH Biler.

GB Autoteknik råder over et 600 Kvm stort moderne mekanisk værksted hvor  dedikerede medarbejdere altid står klar til at modtage dig og din bil, uanset om du skal have kontrolleret din oliestand, have nye viskerblade eller foretaget service/reperationer,  ingen opgave for stor eller lille.

 Alt i værktøj samt testudstyr til alle bilmærker og hos dem opretholder du stadig din eventuelle fabriksgaranti da de altid arbejder udfra bilfabrikkernes krav, derudover har det nyeste i airconditionudstyr, motorrensemaskine til benzin og dieselbiler som giver forbedret brændstoføkonomi, ydeevne og holder danmarks miljø renere.

Når din bil er på GB Autotekniks værksted, tilbyder de naturligvis gratis erstatningsbil i reperationstiden, foretrækker du at vente mens de laver bil bil, har vi indrettet et dejligt kundeventeområde hvor der er internetadgang og frisk kaffe på kanden, ellers er du velkommen til at benytte ventetiden på at kigge på biler hos GBH Biler.

GB autoteknik arbejder ikke udfra et uigennemskueligt fastprissystem som mange kollegaer gør, hvor man ikke kan gennemskue den faktiske regning, der faktureres kun den forbrugte tid, og udarbejder gerne et fast tilbud før arbejdets opstart - dette giver ro i budgettet og tryghed som kunde.

 

BOOKING 

Du kan kontakte GB Autoteknik på tlf. 30311777 eller sende en mail på : service@gbautoteknik.dk

GB Autoteknik

Hjulmagervej 1B

4300 Holbæk

Indehaver Georg Delkov

 

 

 

Udviklet af Bilinfo